TPS Juniorijääkiekko aloittaa iltapäiväkerhotoiminnan!
Julkaistu: 11.08.2020 00.00

TPS Juniorijääkiekko aloittaa iltapäiväkerhotoiminnan!

TPS Juniorijääkiekko ry käynnistää iltapäiväkerhotoiminnan keskiviikkona 12.8.2020, jolloin perusopetus alkaa jälleen Turussa.

Iltapäiväkerhotoiminta on perusopetuslain mukaista toimintaa, jossa päävastuu on Turun kaupungilla, mutta TPS seurana toimii palveluntuottajana. TPS Juniorijääkiekon järjestämän "ippen" tavoitteena onkin järjestää Hepokullan koulun toisen luokan oppilaille liikunnalliseen elämäntapaan ohjaavaa koulupäivän jälkeistä toimintaa. Toimintaa järjestetään aina arkipäivisin koulun työvuoden aikana ja toimipaikkana on Impivaaran jalkapallohalli sekä sen lähiympäristössä olevat puistot ja liikuntapaikat. Iltapäivätoiminnan varsinainen toiminta-aika on aina arkisin klo. 11.00–17.00

- On hienoa lähteä tekemään lasten iltapäivätoimintaa mustavalkoisessa perheessä. Innolla jo odotan pääseväni tutustumaan meidän uusiin koululaisiin ja siitä se yhteisen arjen rakentaminen sitten alkaa, vastuuohjaaja Anni Tuominen riemuitsee.

- Me ohjaajat olemme liikunnallisia ja aiomme varmasti tarjota liikunnan riemua ja iloa myös lapsille. Vaikka olemmekin täysin uusi palveluntuottaja, niin meidän tiimimme on erittäin ammattitaitoinen ja kokenut. Impivaara on meille uniikki ympäristö järjestää ippe-toimintaa, mutta juurikin tämä toimintaympäristöhän kannustaa meitä liikkumaan, Tuominen jatkaa.

Myös TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti on innoissaan alkavasta iltapäiväkerhotoiminnasta.

- Olemme seurana harkinneet ippe-toimintaa jo pidemmän aikaa ja nyt siihen tarjoutui Turun kaupungin toimesta upea mahdollisuus. Koemme tämän äärimmäisen tärkeänä yhteiskuntavastuullisena velvollisuutena olla seurana mukana järjestämässä iltapäiväkerhotoimintaa turkulaisille lapsille. On mahtavaa päästä vihdoin ja viimein aloittamaan iltapäiväkerhon parissa. Meillä on tarjota iltapäiväkerhossamme huippuohjaajat sekä urheilullinen toimintaympäristö, joten tervetuloa kaikki lapset TPS Juniorijääkiekon ippeen, Lahti puolestaan päättää.

Iltapäiväkerhon yhteystiedot: p. 040 645 3270 sekä s-posti ippe@tps-juniorit.net

Seuran uusimmat